Despre noi

Cine suntem?

Autosenna este una din firmele cu tradiție în județul Hunedoara, fiind prezentă pe piața de mărfuri și prestări servicii cu utilaje din 1998.

De-a lungul anilor, Autosenna SRL și-a diversificat paleta de servicii axându-se pe servicii care sunt interdependente, această strategie ducând la dezvoltarea societății și identificarea segmentului de piață adecvat.

Compania activează în sectorul de transport rutier de mărfuri și transport agabaritic, în sectorul exploatărilor de cariere și balastiere, și în sectorul de prestări de servicii cu utilajul. Autosenna deține un excelent management al calității, dovadă fiind certificarile ISO 9001 și ISO 14 001

Dotările noastre

Autosenna are în dotare mașini și echipamente profesionale, potrivite oricărui tip de proiect.

Autobasculante

Autobasculante cu șasiu fix, volum 18mc, marca MAN și Renault, cât și autobasculante articulate Renault și Mercedes, în varianta 4x2 și 6x4.

Exploatări de cariere

Un parc compus din 3 dumpere rigid ASTRA 32D folosite în exploatarea carierelor de suprafață.

Transport agabaritic

Autotractor Mercedes Actros 6x4 în componenta cu trailer Broshuis extensibil, având capacitate de transport 47 tone la 4 axe.

Excavări

Excavatoare cu tonaje între 20 tone și 82 tone, încărcătoare frontale de la 2,8 mc la 3,5 mc, mini-încărcătoare, cilindri compactori de la 2,5 tone la 8,5 tone, echipamente de mică mecanizare: plăci compactoare, tăietoare de beton, asfalt, grupuri electrogene.

Hai să lucrăm împreună

Profesionalism, seriozitate, dotări de ultimă generație, din care rezultă servicii de calitate la prețul corect.